Workshops

Creativiteit bloeit!

Ontdek de magie van bloemen tijdens onze unieke workshop, waar creativiteit bloeit! Of je nu een prachtige krans, een verfijnd bloemstukje of een kleurrijk boeket wil creëren, deze ervaring is helemaal afgestemd op jouw wensen.

Wat mag je verwachten? Wij voorzien een assortiment aan verse bloemen, deels uit eigen pluk, en droogbloemen. Na een warm welkom en lekker tasje koffie leggen we de basis en technieken uit, ondersteunt door inspirerende voorbeelden. Het leuke? Iedere deelnemer geeft zijn of haar eigen draai aan de creaties, waardoor elk bloemstuk uniek wordt. Tijdens de bloemenworkshop krijg je de kans om je artistieke en creatieve kant te ontdekken en te ontwikkelen, terwijl je geniet van een gezellige en ontspannen sfeer.

De bloemenworkshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een passie hebt voor bloemschikken of gewoon op zoek bent naar een leuke en creatieve activiteit, deze workshop biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in en laat je verrassen door de prachtige wereld van bloemen en de magie die ontstaat wanneer creativiteit in bloei staat! 

Wat is er inbegrepen?

  • Een gevarieerd assortiment aan verse bloemen en droogbloemen.
  • Alle benodigde materialen en gereedschappen.
  • Deskundige begeleiding en uitleg van ervaren bloemisten.
  • Inspiratiebronnen en voorbeelden om je op weg te helpen.
  • Een gezellige en creatieve omgeving waarin je volop je vaardigheden kan ontwikkelen.

Workshop aanbod








Don 19u30 tot 22u